Waarom Alfie gebruiken


Alfie – The Missing Productfeedtool
Eindelijk is er een productfeedtool op de markt die simpliciteit en transparantie biedt. Maar wat kunt u nou met Alfie? Alfie is een transparante tool wat gebruikt wordt om snel vergelijkingssites te maken of om in feeds te filteren. Het unieke aan Alfie is dat het een transparante tool is, u zit dus dan niet vast aan een CMS systeem. Omdat Alfie een SaaS applicatie is blijft het systeem altijd geupdate en wordt het continue doorontwikkeld. Zo hebben wij nu bijvoorbeeld verschillende API's van partijen geintregeerd zodat u snel met feeds kunt werken.

Waarom vast zitten aan een systeem wat iedere affiliate heeft?
Transparantie biedt voor u als affiliate aan dat u zelf een geavanceerde site kunt ontwikkelen waar u weinig verstand nodig heeft van programmeren. Als u standaard datafeedtool aanschaft zit u mogelijk vast aan een systeem, als affiliate wilt u dingen anders op uw site. U heeft immers niets aan een site wat iedere affiliate heeft. Alfie kan u hierbij helpen, en u kunt iedere kant op.

Weinig verstand van een programmeertaal?
Geen probleem. Als u goed layouts kunt maken en u mist de kennis om te scripten dan biedt Alfie de oplossing. Zo genereert Alfie PHP bestanden zoals een Cronjob waarmee u snel data in uw database kunt laden. Of u genereert een site, dit kan bijvoorbeeld een vergelijkingssite zijn. Het enige wat u hoeft te doen is de gegenereerde PHP bestand op uw webserver plaatsen en u bent klaar. Alfie genereert u bewerkt dat is het idee.

Plugins
Bij Alfie staat simpliciteit centraal, zo heeft Alfie een Wordpress plugin ontwikkeld die met Alfie kan communiceren. Men kan via short_tags een vergelijkingssite tonen.